Praktiskt vid terminsstart

Vid första träningstillfället kommer samtliga elever att skriva in sig och fotograferas för att sedan få ett medlemskort när betalning är erlagd. Detta kortet ska alltid tas med på träningen och läggs på en bestämd plats under lektionen.

Vi börjar varje lektion i utsatt tid så vi inte tappar värdefull träningstid! Så se till att alltid vara på plats och ombytta i god tid innan lektionen börjar. Se också till att ha era vattenflaskor fyllda när ni kommer till träningen.

För våra mindre barn, ett toabesök innan lektionen börjar gör att du inte förlorar värdefull träningstid.

För respektive bälte har vi olika krav inför gradering och dessa finns att hitta på vår hemsida. Kom ihåg att titta på dessa med jämna mellanrum även om vi strävar att gå igenom samtliga glosor under lektionerna. Vi har nu även quizz (glosprov) för samtliga bälten! För er som har poomsae (mönster) i er gradering – vi har både dokumentation och videos över samtliga GUP-mönster.